täcken och träns säljes

Eftersom jag nu fått hem en lite minde pålle så säljer jag mina täcken som är för stora/små.

1 paket med fleecetäcke(utan kryssjordar), grimma, grimskaft och benlindor som allt matchar varandra i grönt. strl. 155/full
1 fleecetäcke med hög hals blått utan kryssjordar, blått 155
1 våffeltäcke, blått och gult 155
1 fleecetäcke brunt med ljusblå stjärnor 115
1 fodrat regntäcke med halvhals blått stl 125(litet)
1 blått fleecetäcke med jordar 155
1 träns med accennosgrimma svart/full
1 träns med pullarnosgrimma svart/full

Pris diskuterar vi oss fram till!
Ring gärna om du vill komma och titta
0733-242637
/Mia


Pay & Jump 4 okt

Hallå! vi behöver flera funktionärer till Pay & Jumpen! Var snäll och maila in till mailen eller ring Marie i styrelsen om DU kan hjälpa till! 
[email protected]
Marie 070-3674777

Nu har Don Corleone kommit till Kristinelund!



Här kommer några bilder på min nya häst, Don Corleone, "Donny" e. Power Boy ue. Earl of Doon. En mycket trevig nybliven vallack på 3 år. Mäter idag 1.51 alltså förväxt ponny! Han var hingst när han kom i torsdags, men redan på fredagen kastrerades han och gick igenom besiktning. Nu springer han runt i hagen mitt emot stot Demoney på gården och fattar inte allt att kulorna är veck =). Han är påbörjad inridning och när vi har lärt känna varandra lite mer skall det fortsättas. Så snart kanske vi ses ute på ridvägarna!
/ Mia

Ps. Bättre bilder kommer inom kort!

KM Stiliga dressyrekipage, publik och dressyrvinnarna


Banbygge och välklädda ekipage


Ett snabbt hästbyte


*


Fotografen behövde ta hand om sin bebis, och hann därför inte vara kvar och ta några bilder från KM-hoppningen. Tog du några bilder? Lägg gärna ut dem !!!

KM 21 September


Årets KLubbmästre är följande:

HÄST:
Dressyr: Johanna KLockars ZanDay 64,14%
Hoppning: Malin Brobäck Kalle

PONNY:
Dressyr Patricia Kalström Early Grey 62,41%
Hoppning: Jesper Nordstedt Filippa

GRATTIS!

Vill bara tacka Roger Och Marie EXTRA mycket för lån av bana och ett mkt stort jobb runt KM! TACK TACK! Även tack till Micke som hjälpte till så vi fick någon lunch!
Resultat kommer inom kort!

(En förklaring till varför det inte fanns något ryttarmeddelande eller uppdaterad startlista, hemsidan låg nere stora delar av fredagen och lördagen, teknikens under... ingen ursäkt, men förklaring)

Lycka till!

Ett lycka till till alla som ska vara med på KM på söndag!
Tyvärr missar jag det, Fornabodaritten går också då som jag och Elvis ska va med på.
Men lycka till allihop och hoppas vi får tur med vädret!

/ Sandra och Elvis

Lite bilder från nu och i somras!

Så, nu har jag försökt två gånger att göra inlägg, men det försvinner bara... Denna älskade teknik... Testar igen.



Sovpaus i lösdriften! Mumsan gnäggade till och med i sömnen, trots att vi tippade grus bredvid...



Mumsan i sitt fleecetäcke som jag sytt åt henne. Nu mer ingår även måttsydda benreflexer i hennes kreation. Svårt att hitta saker till vettigt pris i hennes storlek i hästaffärerna.



Och så en bild på Wawrzyn och mig! Blir inga ridbilder den här gången, men det kanske kommer längre fram!

För 1½år sedan åkte jag till Hästkliniken i Skara och hämtade ett trasig föl på 11mån


Lilla Donna Summer hade fått ett sticksår i kotsenskidan och skulle antagligen inte klara av något annat än att möjligtvis bli avelssto. Eftersom vi haft Suprise i stallet med samma skada, som nu var helt återställd, vågade jag ta chansen att hämta hem lilla Donna. Första tiden bestod av sjukhage och sprutor varje dag.

...men Donna blev friskförklarad och vi började utsätta henne för div. saker


Nu har Donna blivit så stor att det är dax för riktiga prövningar. Så bar det då av


Att resa tycker Donna är kul för det är så mycket att titta på. Och väl framme i Nyköping så fanns det en hel del att titta på där oxå. Här, på Bullersta, ska Donna ridas in!
Donna har blivit en ung vacker häst med ett härligt temperament. Tänk vad tiden går fort!!!  

Kanske kan hon tävla som pappa en dag?!!


Det är ingen tvekan om att far och dotter är lika i alla fall!
Ha det bra nu min lilla tjej / Lindha

New Body

 Du som nu inte beställt Från New Body men kanske tänkt, senast 17 september måste det göras! Sen är det försent! Ta chansen att köpa superbra underkläder till MKT god kvalitet, var mera hittar man underkläder med 1 års garanti??? Priserna är ju jättebra! Hör av dig till Marie 070-3674777 eller Johanna 070-3609785.



Är det någon som har ett förslag på någon tävling vi kan anordna här på bloggen? Det finns så klart pris att vinna! Ge förslag!

KM 21 september!

Glöm inte anmäla dig! Se propp på hemsidan!
http://svenskidrott.se/t/lindetraktenshsf

Vad vill ni göra???

Alla ni duktiga funktionärer! Vad skulle ni vilja göra för endel av de pengar som klubben lyckas dra in när ni är så duktiga och jobbar och sliter??? Skriv nedan under kommentarer så vi i styrelsen kan fatta beslut om vad vi ska bjuda er på! Eller rättare sagt vad NI ska bjuda er själva på!
Utan er skulle det ju inte bli något! Och nu när de flesta har fullgjort sin insats så vill vi visa att vi alla upskattar det! Vi vill hitta på något, så ni får något tillbaka!
Låt förslagen hagla! så får vi se vad som är möjligt!
Kanske Göteborg Horseshow med delar betalt? Picknick i skogen?
Relax på badhus?
Vad vet vi?!

Dax för vinterjacka!

Det finns en marinblå vinterridjacka/stalljacka kvar i klubbens ägo, dock utan klubb logga, strl S. Ganska stora i strl.
Först till kvarn! Vad sägs om 500kr? Annars lägg ett bud! Den som har högst bud vinner!!! Dock inga skambud! Då behåller vi den som pris till tex KM! Bud kan läggas som kommentar nedan!

Finns det intresse av att köpa klubbT-Shirts? finns en del kvar i strl L och några i M ring Lindha för info. Pris 70kr/st (svarta med guldtryck) Lindha 070-4217690
Mvh Styrelsen

TACK för Era ovärderliga insatser i samband med den lokala dressyrtävlingen den 31/8 -08

Tack, tack och åter tack till ALLA som på ett eller annat sätt ställde upp och hjälpte till före, under eller efter tävlingen!!!
Ni var såååå bra!!!
Tyvärr blev det en del långa pass för vissa, men vi fixade och trixade och bytte lite uppgifter så jag hoppas att ni ändå kände att vi försökte få till det på bästa sätt. Utan er funktionärer blir det ju inga tävlingar, så tack igen för att ni ställde upp.
Till årets tävling hade vi inga utvärderingslappar, men vi fick ändå höra både ris och ros från våra besökare. Det som var bra var att det helt klart var övervägande mest ros. Att ris kom från publiken och massor av ros från ryttarna tycker vi känns bra eftersom vi först och främst annordnar tävlingen för hästarna och ryttarna. Men självklart tar vi åt oss av kritiken och försöker använda den för att utvecklas och bli ännu bättre!!!

Kul var också att det var flear som tävlade för VÅRAN förening. Bland annat Sandra Matsson som dessutom är en ny medlem. Det tycker vi är mycket kul! (Tyvärr fick vi inga bilder av det nya ekipaget, men vi hoppas snart se dem på andra evenemang vi har så de kan fotas då.)

Ett stort grattis till Johanna Klockars som placerade sig i Lätt A:n, det blev en 3:e plats!!!


Tack alla för en härlig dag, det gjorde ni bra!!!!  


/ Lindha Doverud

Ett helt gäng med duktiga funktionärer, och ännu fler var det!!!


Duktiga funktionärer och annat smått och gott


Lite bilder från L:B och L:A med prisutdelning