TACK för Era ovärderliga insatser i samband med den lokala dressyrtävlingen den 31/8 -08

Tack, tack och åter tack till ALLA som på ett eller annat sätt ställde upp och hjälpte till före, under eller efter tävlingen!!!
Ni var såååå bra!!!
Tyvärr blev det en del långa pass för vissa, men vi fixade och trixade och bytte lite uppgifter så jag hoppas att ni ändå kände att vi försökte få till det på bästa sätt. Utan er funktionärer blir det ju inga tävlingar, så tack igen för att ni ställde upp.
Till årets tävling hade vi inga utvärderingslappar, men vi fick ändå höra både ris och ros från våra besökare. Det som var bra var att det helt klart var övervägande mest ros. Att ris kom från publiken och massor av ros från ryttarna tycker vi känns bra eftersom vi först och främst annordnar tävlingen för hästarna och ryttarna. Men självklart tar vi åt oss av kritiken och försöker använda den för att utvecklas och bli ännu bättre!!!

Kul var också att det var flear som tävlade för VÅRAN förening. Bland annat Sandra Matsson som dessutom är en ny medlem. Det tycker vi är mycket kul! (Tyvärr fick vi inga bilder av det nya ekipaget, men vi hoppas snart se dem på andra evenemang vi har så de kan fotas då.)

Ett stort grattis till Johanna Klockars som placerade sig i Lätt A:n, det blev en 3:e plats!!!


Tack alla för en härlig dag, det gjorde ni bra!!!!  


/ Lindha Doverud

Kommentarer
Postat av: Johanna (kassör)

SKIT stort tack till Roger Hedberg, du har hjälpt oss SKIT mkt! bock å tack!

2008-09-05 @ 09:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback