sadelutprovning

hej.
om det är någon som är intresserad av att vara med på sadelutprovning så kommer det ut en till oss i norra bro (örebro) den 25 mars. Han som kommer är diplomerad utprovare och sadelmakare, se www.horseman.se för mer info om honom, han säljer alla märken och alla modeller, även begagnade sadlar och tar in sadlar i inbyte.
jag har haft honom ute förut och är jätte nöjd med både servicen och sadeln.
han tar 600kr i resersättning som vi delar mellan oss. och om man köper en sadel av honom så kostar inte utprovningen någonting, annars om man inte köper någon sadel så kostar utprovningen 700kr.

hör av dig om du är intresserad av att vara med till:
astrid 0730780353


(jag har även två sadlar till salu, en kieffer donau hoppsadel, 17" normal bom, och en morris and nolan ponnysadel 16" och 32" i bomvidd, 6000kr st)

Vårhälsning från Clinton och Kristinelund!

image613image614image615

Härligt att springa i vårsolen tycker Clinton. En riktig linslus är han med :D

säljes!

Ponnysadel 16,5" CH´s sadel (Hööks) Allround nypris 1500kr riden i 3 ggr 1000kr.
Islandssadel äldre modell. 1000kr?
Shires Vintertäcke strl 155cm 200kr grönt.
Börjes regntäcke brunt, lite blekt, men tätt!! 200kr
3 delat bett, fasta ringar 11,5 cm 100kr nytt!
(Har flera bett, tredelade vanliga 2 delade 9,5-12cm)

Minigrisar säljes som sällskap, EJ AVEL! 3st 2 suggor 1 kastrat. Ring för info! Hem viktigare än pris!!!

070-360 97 85
johanna

En fin sommarbild!

64345-612
Här leder jag den fina Lipizzanerhingsten Sirocco in på festgården med 100 mötande gäster. Min vän gifte sig i augusti-07 och jag och Magnus körde det nygifta paret till festen. Visst syns det vilken härlig sommardag det var!? Å, va jag längtar till sommaren.../Lindha

Ny rapport från oss.

hej.
här kommer en ny rapport från oss i örebro, Gazira har nu hållit sig frisk ett tag och vi har kommit igång med träningen igen, och siktar på att debutera La i vår om allt går som det är tänkt.
bifogar några bilder från träningen i torsdags (ursäkta bildbomb)

image607
image608
image609
image610
image611

Äntligen!!!

NU har vi hittat rätt!  Jsefine har fått ponnyn som verkar vara den rätta! Hon heter Hjulia och är 5år. Kiwi har allt som tiden gått visat sig vara lite för avancerad för Josefine. Hjulia däremot gör hon redan mera saker med än Kiwi. Men Kiwi stannar till maj då hon åker hem till Blekinge igen. Finns det någon som skulle vilja hjälpa oss rida henne lite fram tills dess? hör av er... Det är lite mkt med 2 Ponnisar till en 11åring! Men det går!

//Johanna


Ny i klubben!

Hejsan! Jag heter Emelie Oscarsson och blev medlem i klubben vid årskiftet, jag bor utanför frövi. Förtillfället äger jag en ponny som heter Sonita, hon är snart 17 år och vi ska väll försöka att sälja henne snart eftersom att jag känner att tiden inte räcker till för två hästar. Den andra heter Flowerhill Blue (Blå) och är 12 år, har haft honom sen i oktober, så han är ganska ny för mig. Vi ska väll främst försöka tävla dressyr i år, men även kanske göra några pay and jump hoppningar hoppas vi på!
 



    

Matilda K och Emma K

jippi nu har äntligen tävlingarna börjat!!!!

Nyaste tillskottet i Stall Kristinelund - Hbl valacken O´Bryan

64345-612
Donna står nyfikek utanför fönstret och spanar in den nya hästen. O´Bryan kollar tillbaks. 

En sommrig Donna

64345-611

Moddy i en regning galopp, innan kulan....

64345-610

Moddy med sin kula. Det börjar bli jobbigt att anstränga sig!

64345-609

En ängel har kommit till de evigt gröna ängarna i kväll

Vi har fått lämnat ifrån oss en älskling i kväll som har fångat våra hjärtan på ett annorlunda sett. Vi visste att det bara var på lånad tid. Men måste du lämna oss så snart? varför? Men samtidigt är det skönt att veta att du inte behövde lida. Allt gick så snabbt.
Du har busat med oss som om du var en unghäst, det var bara din kropp som inte hängde med jämt! Tänk när vi hade luciatåg! Fniss! Du busade mest av alla, trots dina nästan fyllda 30år! Det kunde man inte tro! Vissa ryttare har du busat mer med än andra, men Josefine har du alltid varit go mot. I kväll när du låg där var det som att du ville säga henne att det var ok... du var så lugn, när Josefine kom så lyfte du huvudet, sen la du det i hennes knä och låg och blunda... tack Freja för att du har funnits hos oss, nu finns du i våra hjärtan...
//Johanna

Wawrzyn!

Eftersom jag gärna ser bilder på vad ni andra pysslar med med era hästar, oavsett vad ni rider/kör/grejar med, men jag tycker det är lite klent på den fronten ;) Så får jag väl förgå med gott exempel. Om vi nu är över 60 (eller var det över 70?) medlemmar, borde ju någon mer ha en liten bild eller uppdatering?! Ser fram emot det! Bider på mig och Wawrzyn från föregående helg när vi var på "weekwnd" på ej nämnd plats i en annan del av länet :).

image601

image602

Tar med en bild från pågående inkörning med... Ursäkta kvalitén, är fotograferat från en film.

image603

Tankar från en föredetta ordförande...

Då har det gått en vecka sedan jag sa ifrån mig ordförandeposten, viket jag gjorde med delade känslor.  När jag antog uppdraget som föreningens ordförande, hade jag åtminstone planer på att sitta 2år, om ni godkänt det. Jag hade en hel del idéer, och vissa är fortfarande oprövade idéer. Men livet ville något annat!

Nu sitter jag här med en mage som växer och har en hel del annat än föreningsliv att planera. Så det är skönt att veta att min efterträdare, Helena Klockars, brinner för föreningen, är ambitiös och jag har fullt förtroende för henne som ordförande. Sen är det skönt att veta att jag kan påverka föreningen utan att vara ordförande. Lindetraktens HSF är medlemmarnas förening och det är vi som medlemmar som ska se till att föreningen blir det vi vill att den ska vara.

Jag önskar alla medlemmar, styrelsemedlemmar, hästar och inte minst vår nya ordförande, Helena, ett givande och roligt föreningsår hos Lindetraktens HSF  / Lindha Doverud