KM 21 September


Årets KLubbmästre är följande:

HÄST:
Dressyr: Johanna KLockars ZanDay 64,14%
Hoppning: Malin Brobäck Kalle

PONNY:
Dressyr Patricia Kalström Early Grey 62,41%
Hoppning: Jesper Nordstedt Filippa

GRATTIS!

Vill bara tacka Roger Och Marie EXTRA mycket för lån av bana och ett mkt stort jobb runt KM! TACK TACK! Även tack till Micke som hjälpte till så vi fick någon lunch!
Resultat kommer inom kort!

(En förklaring till varför det inte fanns något ryttarmeddelande eller uppdaterad startlista, hemsidan låg nere stora delar av fredagen och lördagen, teknikens under... ingen ursäkt, men förklaring)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för en bra dag trots lite strul men allt går att lösa.

2008-09-22 @ 14:15:40
Postat av: Johanna Klockars (Kassör)

ja Det var fint väder och MYCKET tålmodiga ryttare!!! Tack för överseendet med strul som blev! vi tar med oss det till nästa tävling! det är av misstagen man lär sig! i framtiden kommer alla funktionärer få ett blad/ pärm med sig där det står EXAKT vad man ansvarar för och vad som förväntas av sig! Det tror vi blir bra! och nästa gång ska vi se till att få ut ryttarmeddelandet så alla ekipage vet innan vad som gäller på framridning osv... MEn tack för en ändock trevlig dag!

2008-09-22 @ 20:55:38
Postat av: marie

Vi tyckte det var trevligt att ha så många klubbmedlemmar hemma på våran gård. Det är roligt att vi har så många duktiga och tuffa ryttare i våran klubb./marie o roger

2008-09-23 @ 13:58:56
Postat av: Lindha

Som du redan sagt Johanna, det är av misstagen vi lär oss. Men som jag och Marie pratade om, när det är lokal, stor tävling, då kan vi allt, men när det blir vår lilla egna, då strular det. Vad det beror på får vi reda i, men då vet vi i alla fall att vi KAN!!!



Tack alla inblandade för en, trots allt, härlig dag!!

2008-09-23 @ 14:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback