Årsmöterfesten!!!


Ett minst sagt glatt gäng, 35 personer, träffades på Wok house för en härlig buffemiddag och även buffeefterätt. Mums!!!

Pay and Jump i Kumla 25/1

Idag har jag varit i Kumla och tittat på pay and jump. Anledningen var förstås att min älskade Clinton skulle vara med och hoppa! 
Det är mor och två döttrar som har honom på foder och den äldsta dottern Kajsa är den som rider honom mest och som hoppade honom idag.
Kajsa och Clinton kommer väldigt bra överens och de tycker båda lika mycket om att hoppa!!!
Idag startade de i 80 och 90 cm. Nästa gång skulle det bli 1 m hörde jag :D
De var lite sena till framridningen så det blev nästan pang på banan. Men de klarade sig runt på 80 cm förutom en liten felridning.
Revanch kom på 90 cm då de hoppade banan felfritt utan några som helst problem. Clinton är en riktig klippa och Kajsa kunde känna sig trygg även fast det var första gången hon åkte iväg och "tävlade", hon hade ju en riktigt världsvan herre med sig i sådana sammanhang!

Är väldigt stolt över båda/// Elene


Kajsa och Clinton, båda nöjda efter en strålande insats i Kumla.

Årsmötesfesten!

Det har visat sig vara många som vill äta gott och umgås efter årsmötet. Vilket vi i styrelsen självklart tycker är mycket roligt! Därför har vi fixat ytterligare några platser till festen, då de första 30 gick åt som smör i solsken :)
 Så vill du hänga på men inte anmält dig så finns det fortfarande möjlighet.....
Anmälan görs till Lindha via föreningsmailen eller på 10706 el 070-4217690


Välkommen!!!

Jan Schönneman

Idag måndag och i morgon tisdag är det träning för jan i Blixterboda. Den som vill är välkommen att titta!
Idag måndag börjar det kl 16.00
16.00 Sissi Zetterlund
16.40 Carina
17.20 Christer
18.00Therese E
18.40 Johanna Klockars
19.20 Therese Jansson

Tisdag
7.20 Therese E
8.00 Therese Jansson
8.40Christer
9.20 Sissi Zetterlund
10.00 Astrid
10.40 Johanna Klockars

Billiga hästprylar!

Hallå!
Vilket bakslag med vädret! Vi som hade en gnistrande vinter! Förvandlad till is och lervälling. Unghästarna som inte är skodda far som bambi på hal is på stallbacken. Elvis är skodd runt om med fyra broddar och sulor så han klarar sig och träningen kan fortsätta som vanligt.
Fick en länk i dag från Maggan Sundman. En av medlemmarna i SMHF(svenska morganhäst föreningen) har flyttrea.
Gå in och kolla här: http://www.matson.se/flyttrea/
Riktigt billiga hästprylar. Hon fyller på varje dag så håll utkik om det är något du behöver.
Ha de bra allihop!
/ Sandra och Elvis

OBS!!!

Råder det förvirring ang. datum för årsmötet?
I det senaste medlemsbladet står det tyvärr fel datum.
Årsmötet och den sedvanliga festen hålls den 24 januari, inget annat!

Varmt välkommen!!!

Träningskompis

Hallå!
Är det någon i föreningen som tränar distans? I så fall kanske vi kan träna tillsammans.
Som distansryttare i min klubb (RRK) är det ensamt att varje dag ge sig ut på träningspass för att inte tala om när man tränar de långa sträckorna som tar upp mot 4 timmar. Så jag söker en träningskamrat som kan tänka sig att komma till Ramsberg och träna med mig på mina turer och jag åker gärna någon annanstans och tränar också.
Jag ser det som en jättebra möjlighet att få åka någon annanstans och rida eftersom det ger träning att både åka transport och lasta samt att vara på nya ställen i nya miljöer. Perfekt!
Om du finns där... hör av dig till Sandra och Elvis! [email protected]
Eller svara här på bloggen!
/Sandra


Ny medlem i klubben!

Hej!
Jag heter Anna och jag har precis tagit ett otroligt bra beslut, nämligen att bli medlem i Lindetraktens HSF. Jag hoppas på att jag kommer ha tillräckligt med tid att angagera mig i klubben och träffa många av er härliga medlemmar. Tidigare har jag ställt upp med min häst Galliano i en pay and jump som hölls på Lindenäs i augusti. Det är det närmsta jag kommit klubben innan.

Jag har, som jag nämde, en häst som heter Galliano. Jag köpte honom i västerås i April förra året. Han är en fux vallack på 12år och en väldigt social kelgris måste jag säga. Vi har haft det lite motit på sista tiden då han i höstas påbörjade en behandling mot spatt i hasorna och därav även belastnings skador i framknäna, men nu är han "friskförklarad" och vi kommer tillbaka till arbetet mer och mer för varje dag. Allt lösgörande arbete har blivit lättare efter behandlingen och vi hoppas på att undvika att spatten bryter ut igen.

Nu har jag kanske inte berättat så mycket om mig själv, men jag är en relativt positivt tjej på 16år som vill lära sig så mycket som möjligt om hästar och ridning. Det är väl allt ni behöver veta.

Vi ses!

Mvh. Anna Nilsson

Bilder från idag!

Efter att ha gått med 3 skor några dagar och fått på den 4:e idag, samt nysnön på det, var vi tvugna att ge oss ut på åkrarna och ha lite kombinerad longering-träning-bus-hantering och lek! Var väldigt kul i alla fall tyckte både Wawrzyn och jag! /Maria V












Nu har den stängt....

Vilket innebär att den nya har öppnat!!! från och med nu så är det våran NYA hemsida som gäller! Adressen är:


www.idrottonline.se/lindesberg/lindetraktenshsf-ridsport
Glöm den andra....

 

Snart e det FEST!

Hörrni! Glöm inte anmäla er til den årliga festen!


Årsmöte 24 januari 2009

Årsmötet hålls på Linde energi kl:15:00, se till att du har betalat in medlemavgiften för 2009 före mötet så att du kan göra din röst hörd!


Årsmötesfest!

Festen hålls "traditionsenligt" efter årsmötet vi träffas på Wokhouse, Lindesberg kl:19:00. Där bjuds på buffe,dricka och efterrätt till ett pris av ca 150 kr/pers och hur lång kvällen blir avgör vi själva. Anmäl dig på klubbmailen senast 16 /1. Givetvis är du välkommen att bjuda med respektive. Begränsat antal platser så anmäl i tid!

VÄLKOMMEN!
frågor? Ring Lindha: 070-4217690