God fortsättning på 2010!




Nytt år men inga nyårshälsningar??? Här kommer en från oss i alla fall:).
 För oss har 2009 varit ett förändringarnas år och mycket har hänt. Vi har trivts ypperligt under vår tid på Lindenäs och saknar er alla där men det är ändå härligt att få sopa egen stallgång.
Vi får också lov att presentera vår lilla Filippa som enligt säljaren är efter Mulle(ej reg) och undan Mint av Friheten. Låter lovande, eller hur:)?
 Nu har vi ett nästan obrukat år framför oss och vi har ingen aning om vad det har i beredskap åt oss och det är spännande...Det kommer att hända saker vi inte räknat med och saker som vi räknat med kommer inte att hända. Vi hoppas att vi under 2010 ska kunna fortsätta att glädjas åt de små detaljerna och njuta av samvaron med våra fyrbenta vänner och inte bara jaga efter mer. Vissa dagar kommer vi säkert att vilja göra som Zorro: bara stanna i sängen med ett gosedjur till tröst och andra dagar kommer vi att ivrigt hoppa ur sängen för att njuta av just den dagen.Vi kommer att vara stolta över våra vänner som t.ex. vår kloka Madicken som tar hand om sin ryttare oavsett ålder.Och är härligt att få känna den mjukaste mule mot sin kind och det är härligt att se samspelet och harmonin i vår lilla flock. För att inte tala om att rida i ett förtrollat vinterlandskap (även om det är kallt åt händer och fötter)och det är härligt att Cleo idag har burit sin ryttare i trav runt åkern...duktig flicka som börjar förstå vad som förväntas av henne.
Vi hoppas att ni också tar er tid att se skönheten i hästens öga och njuter oavsett årstid och väder.
Vi önskar er alla en god fortsättning på 2010 och tackar för oss!
/ Inger och Linda

Kommentarer
Postat av: Maria

Kul med uppdatering! Linda: Då rider vi tillsammans snart då? ;)

2010-01-09 @ 23:00:39
Postat av: Linda

Ja det måste vi göra sen......

2010-01-10 @ 20:16:24
Postat av: Maria

Låter toppen!

2010-01-10 @ 21:14:15
Postat av: marie

Kul att hör ifrån nya stallet, hoppas allt är bra och önskar er ett gott nytt år/Marie

2010-01-17 @ 18:42:23
Postat av: kacki lundin

HEJSAN!!!

ÄR DET NÅGON SOM KÄNNER TILL EN B-PONNY SOM HETER BOLLERINA?? BOLLERINA ÅR 24 ÅR I ÅR. HÖR GÄRNA AV ER SÅ JAG FÅR HÖRA HUR HON HAR DET OCH HUR HON MÅR.

MVH KACKI

2010-03-30 @ 19:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback