Mer snöritter

Jo, det verkar verkligen som om många har gått i ide! Får hoppas det börjar töa ute och bli varmare snart så fler lägger ut bilder och text i bloggen om sig och sina hästar, det vore ju kul att se och läsa vad ni pysslar med! Men så länge så bidrar jag med två bilder från dagens tur. Lille plutt fick följa med som sällskap på turen. /Maria




Kommentarer
Postat av: Inger

Härligt att se alla dina fina bilder, Maria! Av någon underlig anledning har jag en massa foton föreställande ett par röda öron i mitt album och jag tycker att det är en sån skön syn:).

Kom gärna med flera tips om hur man motionerar en shettis.Tog med vår "virvelshettis" på långpromenad och fick flera kommentarer från folk som på håll tagit henne för en NewFoundland:)

2010-02-15 @ 21:57:48
Postat av: Maria

Tack Inger! Är shettisen inkörd? I så fall är det ju bara att skaffa en vagn, eller släde kanske passar bättre just nu! Är den inte körd men hyggligt cool så fungerar tolkning, med skidor eller kälke efter. Annars cykla eller åk spark med den :) Krävs någon gångs övning, men är ju ungefär detsamma som att den går som handhäst, samma princip. Annars löshoppning, tömkörning, longering, eller promenader som du redan skrev.

2010-02-15 @ 23:06:20
Postat av: Inger

Sparkåkning fungerar fint:).Den lilla vännen är ännu inte inkörd eller sutten på men det finns i planen. I första hand är hon inköpt som sällskapsdam för att vi ska slippa londondimman i stallet när vi varit och tränat med någon av de större damerna.Men så klart vill vi att barnbarnet ska kunna rida henne så småningom.

2010-02-16 @ 21:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback