Premiärtur!

Första turen med vagnen efter att snön smält bort. Lille plutt tyckte det var super kul och uppförde sig exemplariskt! Har ni andra medlemmar töat fram nu efter vintern? /Maria


Kommentarer
Postat av: Inger

Heja Maria! Du har alltid något kul för dig. Fint med lite aktivitet på bloggen.Själva har vi börjat tina upp och i fredags var det dags för en riktigt härligt njutbar ridtur i nya marker på en riktigt härligt underbar rödöra som varken bangade för pressenningsspöken, vilt bräkande fårskockar eller traktorn som sladdar vägen med massor av skrammel.

Det finns alltid så mycket som man tar för givet men som man borde värdesätta mer hos våra härliga pållar:)

2010-04-19 @ 21:55:14
Postat av: Johanna

Mysigt! Lovar att det kommer in bilder denna vecka på mina pållar! har allafall sett till att Jossan har byt ut lite bilder på bloggen, så den blev lite vårig!

2010-04-20 @ 08:55:07
Postat av: Maria

Kul att höra att fler är på gång i alla fall! Och Inger, jag håller fullständigt med om att det är (för) mycket man/många tar för givet ang hästarna och hanteringen. Varje gång jag får sitta på Chins rygg är egentligen fantastiskt, varför skulle han egentligen välja att låta mig göra det?



Igår var vi ute på 55 minuter lång cykelträning med plutten. Trav större delen av sträckan, vi ligger i hårdträning :)

2010-04-22 @ 10:00:16
Postat av: Inger

Nu har vi inhandlat en liten vagn till Filippa och inkörning är påbörjad så snart kan vi kanske mötas på vägen med våra småpållar:)

2010-05-17 @ 23:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback