Så har vi varit iväg igen


Måste ju börja med denna bild
Segrare i en Lätt :C och ni kan ju bara gissa om tiderna var ruggiga....

Vi har varit i Storbyn på 3 dagars meeting
Första dan hoppade Jeppe 2 klasser , vann ena klassen och rev ett i grunden i andra klassen
Lördag vart det en lätt:c där hade han nollan i grunden och knäsvag inför en rikgit mur som de klarade galant men rev nästsista i omhoppningen och bara näst snabbast tid.... ett aber tyckte Jeppe men vart 6:aSedan debuterade de i Lätt:B och det gick väl skapligt runt kom de men med ett missförstånd som gav en vägran och två ner men hygglig debut ( och vi minns ju när han gick in på en 60 cm och sa att detta är för högt och gick ut igen .... eller hur och det var inte länge sedan)
Idag söndag var det en 2 fasers Lätt :C igen och där vann de med flera sekunder till godo och förståss då dubbel nolla
Jesper har nu provat att rida mycke tidigt i klassen och sen stå och titta på 30 till och bara vänta och det var nog nervösare än å rida.
Därpå avslutade vi med en lätt:c enligt gamla mått en A1:a , även där nollade de i grunden och var tidigt ut jag tyckte kanske en lugn runda vore bra men det var vinna eller försvinna och det såg ruggigt lovande ut och här hade de ju höjt hinderna i omhoppningen med till  en meter men det vart sista ner en förargelig tutch på en tunn björk bom i sista oxen och ner med den. Men igen snabbats tid av över 40 startande och slutade som 10 :a

I övrigt ett mycket väl genomfört arrangemang med bra och vackra omgivningar , roliga och varrierande banor och en massa fina ponnysar och duktiga barn OCH mycke MYGG/AG

Kommentarer
Postat av: johanna

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Vad roligt! Det kasnke går lite FÖr fort när bommarna åker eller? strålande insatser! Mera sånt vill vi se!

2009-07-05 @ 21:39:39
Postat av: Helena

GRATTIS! Va kul att det går så bra för er! Tävlar ni någonting i närheten snart så man kan åka och titta? Grattis igen och vi ses!

2009-07-05 @ 21:52:07
Postat av: Helena

Grattis! Va kul att de går så bra för er? Vad duktiga ni har blivit på kort tid, men mycket slit ligger bakom förstår jag. När tävlar ni någonting i närheten så man kan åka och titta? Grattis igen och på återseende.

2009-07-05 @ 21:54:58
Postat av: AG

Nästa e Kumla på torsdag och kanske fredag

Nja nog e det kanske så men man lär också den hårda vägen och tidigare har rättuppstående varit problemet och då e de absolut på farten de beror men vi har övat halvhalter så nu var det nog inte ett räcke ner utan en fram bom på en oxer (sista björkhindret) å de va på väg upp och där var nog nära på vinddraget....och en bakbom på en oxer de gick av långt och han öka innan hon hunnit få ner benen så då droppa hon dem på bommen.

Lätt b'n va nog mest lite osäkerhet och försiktighet som gjorde att de ramla några.

Och tempot har stillat sig något men framför allt har det börja komma andra saker som faktiskt gör att det går å rida fort så som halvhalter, balansera på ytterhjälper i svängar.

I denna samling hade det inte gått utan att rida fort för det var många duktiga med och svängarna va snåla. Friskt vågat räcker ju en bra bit.

Jag tror nog hellre Jeppe rider så och vinner några och hamnar utanför några än å va 5-6 hela tiden.

OCH FRAMFÖR allt det syns lång väg att både han och hästen har super kul och detta passar dem båda.

2009-07-06 @ 09:32:19
Postat av: johanna

ja att ha kul är allra viktigast!!! kul att det går så mkt framåt! å är det nu nya saker som dessa så är det ju små saker! Som sagt det var inte längesen jag såg en kille som bakade på 60cm... lite skillnad! Fortsätt så här!

2009-07-06 @ 15:32:10
Postat av: Rob Raine

well done,keep at it.

2009-07-17 @ 11:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback