Annorlunda hästbilder.

Måste bara tipsa om den här hemsidan. Riktigt snyggt fotograferat...
http://www.timflach.com/
Klicka på länken: Equus
och sen thumbnails så kommer ni till hästbildrna.


///Elene

Kommentarer
Postat av: Inger

Helt underbara bilder:). Tack Elene för tipset!

2009-02-14 @ 13:05:03
Postat av: Elene

Ja, de är nåt speciellt. Om man kollar under portfolio så har han bilder på andra djur med som är riktigt facinerande :)

2009-02-14 @ 19:09:32
Postat av: Maria

Jo, en del av bilderna är väldigt fina. Men har sett hur en del tagits... Ser inte det fina alls i bilder när hästarna blivit drivna tex genom vatten och hindrade att springa upp på stranden.

2009-02-14 @ 21:42:01
Postat av: Inger

Jag har oxå sett inslaget om islandshästfotograferingen och reagerade inte så mycket på tillvägagångsättet. Däremot fascinerades jag av fotografens förmåga att se skönheten hos hästarna och hans rent lyriska beskrivning av den och hans förmåga att fånga den på bild.



Det finns så mycket värre saker som hästar runt om i världen utsätts för och vi borde kanske engagera oss i någon typ av aktion för att hjälpa några.

Rob, hur var det med de dräktiga stona som tvingades stå uppbundna för man samlade in urin? som innehöll ett ämne som enbart dräktiga ston producerar och som används för tillverkning av humanmedicin? Fölen de födde var inget värda och stona betäcktes om direkt för att komma i produktion så snart som möjligt. Vad kan vi i klubben göra för dessa? Om jag inte har helt fel förekommer detta även på Island. Grundar detta antagande på en artikel jag läst för några år sedan om en person som räddade fölen genom att hitta köpare till dem i Sverige.

2009-02-22 @ 21:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback