Pay ´n´Jump Kvinnersta

Igår var Gazira och jag på pay n jump på kvinnersta, Och tog oss runt felfritt i båda klasserna 50 och 70cm. Men vi skulle nog behöva komma igång och träna lite mer hoppning, det går både alldeles för fort och hon hoppar väldigt stort, men hon älskar det! synd bara att jag är lite feg när det gäller hoppningen.

image717
image718
image719
image720
image721

Och hon gick även rakt in transporten både dit och hem.
Vilket hon också gjorde i söndags när vi var på dressyrtävling i glanshammar.

Vi har planer på att vara med på pay n jump i kumla den 11 juni ich i glanshammar den 17e vore kul om några fler från klubben kom också.

/Astrid

Kommentarer
Postat av: Camilla

fina bilder. :)
Hoppas du får en bra dag. :)

Postat av: Inger

Vaddå, feg? Vissa av oss har för länge sedan insett att vi inte är osårbara och ställer inte ens upp! Kul att det funkar bra med lastningen! Uppskattar din bilder och rapporter. Lycka till i fortsättningen!

2008-05-30 @ 15:02:17
Postat av: johanna (Kassör)

Vad kul att det går bra med lastningen! Jag tycker osså du e modig som hoppar... Var lite sugen på din hoppsadel, men inser att den bara kommer samla damm, är för feg! Så håller med Inger Du är INTE feg! Vore kul ja om flera meddelade när de ska åka så kanske man kan hålla utkik på tävling eller bestämma träff, lite peppning, jag ska till Filipstad i helgen. Annars brukar ju du å jag ses ute i allafall!

2008-05-30 @ 15:09:16
Postat av: Astrid

tack allihopa!
Det är så underbart att hon går in i transporten på en gång så man slipper stå och bråka och slipper förstöra slutet på en bra tävlingsdag. Just nu känns det som en mycket större seger än bra tävlingsresultat.
johanna, hoppas vi ses på några fler tävlingar under sommaren

här är våra kommande tävlingsdatum,
pay n jump kumla 11 juni
dressyr Valåsen 15 juni
pay n jump glanshammar 17 juni
dressyr Laxå 28-29 juni
dressyr blå bergensrf 6 juli
Arabhäst SM strängnäs 17-19 juli

2008-05-31 @ 13:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback