Meeting

Jesper , jag och Etta har varit på lill semester
Vi har i helgen varit i Heby på Herahoppet och ett stalltips till ALLA som kan åk dit!!!!
Kanon fint ställe, bra arrrangerat, gott om plats och utrymme,  alla trevliga och hjälpsamma, lagom svåra baner och hinder, enormt arbete med priser. Kort och gott kanon.
På fredagen hoppade Jeppe L:E , 70 cm clearround och var felfri, senare på kvällen var det debut i L:D cleraround det med och var fel fri där också. Bra gjort.

Resten av kvällen slog vi upp tält, promenerade med Etta och grillade korv.
Det var lite halt i gräset så det broddades för fullt i alla boxar och det var ju ett slit göra i värmen men i kom de.
Kikade lite bland försäljningsgrejerna och jojo nog hitta vi ett täcke till som vi kunde behöva , ett fint tunt sommar täcke.

Lördagen började med en L:D i 2 faser och Jeppe var super taggad för nu skulle det ridas omhoppning.... men tyvärr fick de ett nerslag i grunden så ingen omhoppning och det var en besviken grabb, men jag tyckte de varit super duktiga. Tror bara han laddat för att få prova att rida rikitgt fort och det går ju bra på henne....

Nu ångrar vi oss för vi skulle hem sedan men hade vi vetat i förväg hur bra allt var hade vi nog stannat till söndag också , så närsta år blir det hela helgen , de är ett som är säkert.
Lördag kväll hade de ordnat med gemensamm grillning.
Alla klass vinnare fick täcken, de hade ett sadelskåp som meetingpris, lördag och söndag utsågs bästa ryttare för dagen, i clearround klasserna lottade de ut priser, så det var ett digert prisbord de hade där.image722image723image724image725image726
Vid kamera,tangentbord och gengtappen AG

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att det gick så bra! Och roligt att se bilder!

2008-06-01 @ 17:49:25
Postat av: Lindha (supliang)

Åå, vad det låter roligt! O grattis Jeppe till dina framgångar. Måste oxå säga att det var ett mycket vackert kort på Jeppe och Etta på sandbanan!!!

2008-06-01 @ 18:51:25
Postat av: Johanna ( Kassör)

GRATTIS!!!! Jättekul! roligt med att det var så trevligt!

2008-06-01 @ 20:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback