Ponnylaget

Första lagtävlingen för vårat ponnylag i hoppning gick av stapeln 3 juni i Askersund. De tjejer som var med är Lovisa Hedberg, Jennifer Eriksson, Jenny Jansson och Amanda Eriksson.
Det var ett gäng nervösa tjejer som landade i Askersund på morgonkvisten, en del betydligt mer nervösa än andra. Men efter en lång väntan var det äntligen dags för laget tillsammans med lagledaren Malin att gå banan. Första start ut var Lovisa och det blev nollan,Jennifers tur också nollan, Jenny fick en rivning, nu blev det nervöst skulle Amanda gå nollan? och det gjorde hon, hela laget går till omhoppning. Dags för start i omhoppningen en sista repetition av banan, vissa hadde helgarderat och skrivit hindernummren på handen, smart.
Lovisa, Jennifer och Jenny hoppar banan, sen bryts allt och lagledaren kallas till dommarn, banpersonalen hadde glömt höja hindren till d-ponnyhöjd!!!!!!! Vilket resulterade i att tjejerna fick hoppa omhoppningen en gång till, i värmen på trötta hästar och lyckas trots alla odds kamma hem en 3:e plats för laget.FANTASTISKT!!

Kommentarer
Postat av: Lindha

Vilken bedrift tjejer!!! Ni har verkligen visat vad ni går för. Bakslag kan komma, men då får ni resa er upp, borsta knäna och ta nya tag. Nu vet ni ju att ni KAN, och detta trots mycket strul som inte ni alls rådde för. Vi e många nyfikna själar som håller på er! Go for it!!!!
Tack Marie som låter oss få lite inside information på bloggen. Tack!

2007-06-07 @ 08:28:14
Postat av: Elene

Härligt flickor, ni gör oss stolta! hejja hejja!

2007-06-07 @ 09:58:38
Postat av: Anonym

banpersonalen hadde glömt höja hindren till d-ponnyhöjd!!!!!!!
tjejerna fick hoppa omhoppningen en gång till, i värmen på trötta hästar = skandal!
och lyckas trots alla odds kamma hem en 3:e plats för laget. Ni e bäst!

2007-06-07 @ 12:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback