åhh

jag blir galen på dessa ponnys...
Håller på att försöker hitta en ponny till min dotter att ha på foder, för ev senare köp. Just nu druttar hon runt på en ALLDELES för liten shettis ca 1m (min dotter är 1,40m)
Intresset har svajat upp å ner sista åren, men nu verkar det hålla i sig å då tänkte vi försöka hitta något mera ridbart, så inte intresset svalnar för att ponnyn är en TYPISK shettis!

Ja ha, tänker ni inte så svårt?
JOOO det finns många ponnysar, men inte den där med det lila extra! DÅ är de hiskeligt dyra, annars är de redan borta...
men så hittade vi en, som vi båda fastnade för (vi har nämligen vitt skilda åskiter om vad en bra ponny är, för endel av oss spelar färgen osså roll =) )
Ja ha vad bra! jo visst! Den står i BLEKINGE! typ 47 mil för att åka å kolla! inte lång om det är den där med det lila extra! Men hiskeligt långt om det är fel...
 Vi ska eventuellt åka på lördag, om vi lyckas få dem att vet besikta den innan, de tyckte att vi skulle komma å kolla, sen besikta å sen åka engång till... nej tack! Vi får alltså ha den på prov först, å jag tror inte att vi blir klokare av att åka hem å sen åter!
 ni kan få se henne! hon e sååå söt

www.kiwi.mittspejs.se
Ja nu har jag suckat av mig lite...
Godnatt från en grubblande mamma
(som har gjort endel misslyckade hästköp innan)

Kommentarer
Postat av: AG

Kan inte annat än hålla med vi letade , letade och letade.... det är som du säger har man obegränsade resurser då finns massor , men en snäll, pigg välriden och frisk ponny som inte kostar skjortan var inte lätt men trägen vinner för vi hittade en juvel efter mycket letande och provande. Lycka till. AG

2007-08-29 @ 09:40:48
Postat av: johanna

Tack! kan behövas!

2007-08-29 @ 09:42:38
Postat av: johanna

Åhh, nu ska hon bara vet besiktas, så får vi se om hon går igenom, då åker vi på lördag! vi har i allafall första ting nu!

2007-08-30 @ 09:01:39
Postat av: Lindha

Håller tummarna för er. Hon var mycket söt!

2007-08-30 @ 16:03:13
Postat av: johanna

Allt grönt så här långt, vetbesiktad å klar, hoppas nu bara att det är rätt ponny!
Måste bara skvallra å berätta att vi också blivit ägare till ett litet islandssto! Hon kommer på söndag! Ingen som vet någon som vill köpa/vara fodervärd åt en Shettis? INTE till sällskap han måste röras på. hmmm, har lite väl många hästar i stallet snart, om Kiwi blir med hem så har vi 6 hästar i stallet, men 5 boxar, hur gick det till? =)

2007-08-31 @ 20:28:31
Postat av: johanna

Åhhh det blev jättebra! men det "råkade" bli 2 nya hästar... en islänning osså.. hi hi

2007-09-02 @ 19:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback