Kära medlemmar!

På lördag kommer bergslagsposten att skriva ett repotage om VÅRAN förening. Fundera ut saker som ni tycker är viktiga att nämna i ett första repotage ( vad vill vi att allmänheten ska veta om oss?)och skriv det här på bloggen eller maila till mig på:
[email protected]

Jag har spånat lite, kom gärna med kommentarer!!!
Många människor är i dag medlemar i en förening men ofta är de inte aktivt engagerade i organisationen. Vi hoppas på aktiva medlemar genom att erbjuda en bred inriktning på aktiviteter.

Vårt focus ligger på umgänget med våra hästar och att ha roligt tillsammmans, vilket är så mycket mer än bara ridning. Säkerhet anser vi vara viktig och vi ska sträva efter att vara en rökfri förening med mångfald.

Aktiviteter för vår förening är allt från mockkurser för ponnyföräldrar till tävlingar.
Vi har tänkt att anordna: filmkvällar, ponnyagility, kurser, ryckttävlingar, läger och resor till shower, mässor och butiker med hästartiklar. En uteritt är redan inplanerad i April.

Vi kommer att skapa en hemsida inom kort, men tills dess har vi en blogg som fungerar som ett samlingsforum för medlemmarna. Denna används redan flitigt varje dag :)

Viktigt att säga är att vi inte är konkurenter till ridskolan, man kan snarare se oss som komplement till varandra. Förhoppningen är att vi ska kunna sammarbeta i framtiden.

I dagsläget är vi ca 40 "medlemmar" i alla åldrar med eller utan häst och med många olika inriktningar på "hästerit".

Som sagt, kom med kommentarer / Lindha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback