Jackor

JAg har en brochyr med jackor som kan tänkas vara snygga klubbjackor, priset vi fått är 300kr för jackan, trycket bjuder de på !!! om vi håller oss till enfärgat, och det skulle vi ju, grått verkar de flesta tycka är en bra färg på trycket, marin eller svart jacka verkar också vara det bästa.
På söndag efter uteritten tänkte vi ta en diskussion om detta, sedan också diskutera hopptävling/ träning, innan vi fått klart med medlemskap i ridsportförbundet kan vi inte kalla det tävling men då har vi väl en träning!? jag tror jag har löst plats frågan också! så ni är varmt välkomna på lördag! vi rider i väg 10.30 då ska alla sitta på häst ryggen för att ge sig iväg. de som kommer med transport bör komma senast 10.00 alltså!
Även de som INTE rider är välkomna på fika a` 20 kr efteråt hos JOhanna klockars. ca 12.30.
Vi är ca 10 st som rider i allafall och ett flertal fikande efteråt. Välkomna!!
Ordförande Johanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter kanonkul!!!

2006-04-21 @ 10:52:01
Postat av: Lindha

Jag har ett förslag att vi ska ha kvällshoppningar i sommar. Ca en gång i månaden kan de som vill träffas och ha kul. Man behöver ju inte kalla det tävling utan kvällshoppning. Då kan medlemar betala en liten symbolisk summa och man kan bjuda in vänner och bekanta som betalar något mer.. Inget avanserat utan bara för att träffas och ha kul.

Hemma i Arboga, eller närmare bestämt Medåker (en liten byhåla)har man haft detta i säkert 10 år och det kommer folk från när och fjärran. Just att det inte heter "tävling" gör att så många fler vågar sig dit.

2006-04-21 @ 11:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback